Architectuur

Michel Ligterink begon, na zijn studie aan de Middelbare tuinbouwschool en de jaren lange ervaring bij een gerenommeerd Hoveniersbedrijf in het Gooi, in 1996 zijn eigen tuinontwerpstudio en hoveniersbedrijf. Vanuit het kantoor in Hilversum worden de authentieke tuinontwerpen voor kleine en grote projecten gerealiseerd. Met het hoveniersbedrijf Green Star Hoveniers bouwde Michel Ligterink afgelopen jaren een indrukwekkende klantenkring op. “Een goed ontwerp kenmerkt zich door een juiste balans.

Een goede afstemming tussen de lijnen van de woning en die van de tuin geeft rust in het ontwerp. Elke tuin en situatie is uniek en vraagt om steeds weer verschillende en creatieve oplossingen.” Kenmerkend voor de ontwerpen van Michel Ligterink is de hoge kwaliteitsbeleving en het gebruik van natuurlijke materialen. De gerealiseerde tuinen zijn altijd rustgevend, praktisch, ruimtelijk en sfeervol. Michel Ligterink begeleidt u in het gehele proces van ontwerp tot en met de aanleg. Ook adviseert hij u graag bij de keuze van tuinverlichting, passende tuinmeubelen en sfeervolle decoratie.

Visie en Filosofie

Green Star Hoveniers heeft een eigen kijk op het vormgeven van tuinen. Een tuin is een verlengstuk van de leefomgeving in het huis. Het is dan ook van belang om de beleving van wonen in het huis door te vertalen in de tuin. Ervaring, helderheid in communicatie, zorgvuldig werken en de grote vakkennis zorgen voor een kwalitatief ontwerp en een duurzame uitvoering. Door deze aanpak is het mogelijk om het hele jaar door, op ieder moment van de dag van de tuin te genieten.

 

Green Star Hoveniers hecht grote waarde aan een goed persoonlijk contact met de opdrachtgever. Met veel opdrachtgevers heeft Green Star Hoveniers dan ook een langlopende relatie, gebaseerd op vertrouwen.

Neem vrijblijvend contact met ons op